top of page

Våra Tjänster

Vi arbetar med elinstallationer mot privatpersoner och företag. Behöver ni ett extra vägguttag, renovera badrummet, en dimmer till kökslampan, styra belysningen från telefonen, nya datauttag, montera lampor i kök eller på kontor? Vi löser det. Vi samarbetar även med flera företag inom byggbranschen och kan erbjuda helhetslösningar när du som kund ska göra både större och mindre renoveringar i din bostad eller på ditt kontor. 

circuit breaker panel repair
lighting
IMG_5522.JPG

Installation av centraler

Pålitliga säkra anläggningar

Belysningsinstallationer

20års erfarenhet

Kontakt

Installation av brytare och vägguttag

Auktoriserat hos elsäkerhetsverket

Hör av dig

Säkra Elinstallationer

IMG_3857.HEIC

Säkrar dina elinstallationer

Behöver du en elektriker som ser till att din elanläggning är säker? Vi löser din problem! Vi levererar både med material och den erfarenhet som krävs för att du ska känna dig trygg. Med fokus på kostnadseffektivitet, service och nöjda kunder utför vi installation, utbyggnad och reparationer av elanläggningar belysning. Vi samarbetar också med övriga yrkesgrupper såsom rör, bygg, måleri. Hör gärna av dig om du vill veta mer eller för att boka tid.

IMG_4008.HEIC

Byte av Elcentral

Behöver du någon som ser till din elanläggning? Du behöver kanske ett eller flera vägguttag installerade hemma? eller en ny lampa med dimmer? Ska du renovera badrummet eller renovera hela villan? Ny belysning på kontoret? Vi har flera års erfarenhet av elinstallation och våra samarbetspartners inom övrig bygg.Vi lämnar garanti på samtliga installationer och gör allt för att du ska känna dig trygg och nöjd med resultatet. Ring oss för att få ett kostnadsfritt kostnadsförslag.

lighting

Belysningsinstallation

Behöver du professionell hjälp med Belysningsinstallation? Oavsett hur din slutvision ser ut kan du lita på att Heidenreich EL AB kan göra den till verklighet. Om du behöver göra reparationer, få assistans med installationen eller ta dig an ett ombyggnadsprojekt så hör av dig till mig så erbjuder jag mina tjänster till rimliga priser.

bottom of page